My Dog

Helgen har jag och Jill tillbringat i Göteborg för att titta på My Dog. Vi gav oss av på fredagsmorgonen, eftermiddagen tillbringades på Nordstan med shopping. Därefter begav vi oss till hotellet (Liseberg Heden). Trötta och lata var vi så vi orkade bara masa oss ner till hotellets restaurang för lite kvällsmat. Jag tog en liten räkmacka (med typ 5 dl räkor på...) Jill satsade på en enkel hamburgare (hemmagjort - mat för ett helt kompani). Därefter tittade vi på Let´s dance nerbäddade i våra sängar, vi orkade inte ens korka upp vinet vi haft med oss. Detta trots att Jill hade haft mycket jobb med att få sitt i lagom dricktemperatur (se-> http://www.mobilblogg.nu/jille ).

I lördags var det dags för My Dog. Stort, rörigt och massor av folk........ Men med en massa kul grejer att shoppa, det hade inte varit något problem att göra av med stora summor pengar där inte! Förmiddagen ägnade vi naturligtvis också åt att heja på vår vänner som ställde ut. Det blev "spridda skurar" kan man väl säga;-)
När våra huvuden inte klarade av sorlet längre och våra ben tiggde om att få vila så drog vi oss mot hotellet igen.
Efter en stunds vila, lite vin och godsaker gav vi oss ut på restaurangjakt. Vi hittade en jättemysig grekisk restaurang bara ett stenkast från hotellet, Athena hette den. Proppmätta drog vi oss sen hem igen. Eftersom vi var trötta och lite frusna bestämde vi oss för att man kan dricka vin och äta godsaker även när man ligger nerbäddad i sin säng. Sagt och gjort, vi gick och la oss bara för att upptäcka att klockan inte var mer än tio över sju!!!!!

Efter MÅNGA timmars sömn tillbringade vi även söndagen på My Dog. Framåt tvåtiden gav vi oss hemåt ytterligare några kronor fattigare. Efter att ha klarat av kraftig blåst och snödrev, trafikolycka och vildsvinsjakt var jag hemma framåt åttatiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0