Snart!

Snart är det semester även för mig!! Jag har 6 arbetsdagar kvar. Kommande vecka blir en hektisk sådan. Är bara ledig torsdag & fredag. Söndag kväll ska hundarna levereras till Elizabeth , på måndag gäller det att proppa husvagnen full för på tisdag (21/7) bär det iväg. Det ska bli skönt att inleda semestern med husvagnstrippen, man blir verkligen tvungen att varva ner. När vi sen kommer hem väntar ytterligare några veckors ledighet. Härligt!! Men nu väntar jobbet, har bara klarat av 2 pass av de 6 jag har i rad nu :-( Visserligen gillar jag mitt jobb men nu VILL jag ha semester!! Snart så.......

Festen!

Kom på att jag glömt att rapportera från festen hos Ninni som jag lovat att göra! Som vanligt när Ninni och Kenth står som värdar så var det jättetrevligt och massor av godmat och dryck. Mycket prat och skratt blev det......
Dessutom fick vi beundra den "nya" Ninni! Hon har lyckats med det fantastiska konststycket att gå ner 30 kilo i vikt, vad säger ni om det?


Bodil & Boel löser världsproblem.....


Boel & Ninni


Kvällens värdpar: Ninni & Kenth


Irene & Susanne (Fråga mig inte vad Susanne gör!)


Bodil & Catrin


Tävlingsledaren har prisutdelning! Väldigt fina priser, undrar var de kom i från.......


Inger tyckte att festen var jätterolig! Sonja verkar lite matt tycker jag?

Tack snälla Ninni & Kenth (och Peter & Catrin som upplät huset) för en trevlig kväll!

Tuffa tjejer!!!



Louise och Annie har idag gett sig ut på sin Blekingecykling. De ska idag cykla via Kristianopel och ner till Lyckeby igen. I morgon är Karlshamn målet. Därefter siktar de på Kyrkhult. Där kommer de eventuellt att sova en extra natt hos mamma och pappa för att vila lite. Hemresan ska gå på två dagar med en övernattning i Backaryd.

Louise


Annie


Tuffa tjejer tycker jag!!

Tre år sedan

Den tredje Juli 2006 vid fyratiden hände det som inte får hända.
Pappa brändes svårt av en ljusbåge från en 20 kilovolts kabel. Kvällen och natten som följde var nog de värsta i mitt, mammas och Henriks liv. Själv minns pappa inte så mycket av just de timmarna. Däremot var han vaken under hela olycksförloppet och under delar av ambulans-transporten till Malmö. Han säger att lukten i ambulansen var vidrig, bränt kött! Synen som mötte oss på brännskadeavdelningen på UMAS glömmer vi aldrig. Smärtorna som sen förföljde pappa under de närmaste månaderna önskar man inte sin värsta ovän!!! Han var svårt bränd på händer, armar och ben. Han sövdes dagligen för att få såren tvättade och omlagda. Han fick transplantera en massa hud vilket innebär att han även fick ärr på hela bröstkorgen och ryggen för där hyvlade man bort skinn.
Som väl är så mår pappa i dag hyfsat bra även om han aldrig blir återställd.
Hur kan en människa vara så klantig i sitt yrke så att han orsakar någon detta?? Sånt här får bara inte hända!! Tror aldrig att jag riktigt förlåter den skyldige!


Pappa och Markus 3/5-08

Herrarna i hagen:

Min svåger Peter, pappa Håkan, Fredrik och min bror Henrik. 26/5-07

Moped

Måste bara visa Louises nya moped! Visst är den fin?


RSS 2.0