Ledig lördag..........

Det är jag inte van vid. Jobbar jag inte så är den alltid uppbokad med något kalas ed. Men idag är vi alltså lediga vilket har varit superskönt!  Vi har varit i stan och hämtat nya glasögon till Ida - välbehövligt. Sen har vi gottat oss med våfflor eftersom vi inte hann med det på våffeldagen. Imorgon är det utställningsdax igen. Visserligen "bara" en inofficiell men det är en hel del som ska fixas i alla fall. Hundarna måste ju göras lika fina som vid en officiell och alla miljoner prylar ska ju med. Dessutom krävs det långkalsonger, halsduk m.m. eftersom vi ska vara i ett ridhus. Alla som har tillbringat en dag stillastående i ett ridhus vet precis hur kallt det är. Jill ska med och ställa ut Nellie och Freja. Det blir Frejas premiär. Hoppas, hoppas att hon gillar det. Jag återkommer med en rapport efter utställningen.

MSN

Tänka sig!! Även jag har skaffat MSN.

[email protected]

Vi hörs!

Puh!!

Nu har vi äntligen klarat av Louises 14-års kalas. Den stackaren har fått vänta i över en månad på att få bli firad. Men nu är det gjort. Alla var här och maten var lyckad så då kan vi ju inte klaga :-D Hon hade mest önskat sig pengar för att kunna finansiera alla nya möbler och saker i det nya rummet.
Jag testade ett helt nytt recept i går. Det är alltid lite osäkert att göra det när man ska bjuda en massa gäster men det blev kanongott!! Dessutom var det enkelt: lägg wokgrönsaker i en form, ös över kokosmjölk blandat med sambal oelek och kycklingfond, lägg kyckling filéer ovanpå, krydda med salt och peppar, strö på lite kokos. Klart! Servera med ris. Det blev verkligen en hit. Enda felet var att jag som vanligt lagade alldeles för mycket mat. Jag hade kunnat ha ett lika stort kalas idag - maten hade räckt till det också..........

I eftermiddag ska jag och Markus på bio. Vi ska se Petterson & Findus - Glömligheter. Vi ser fram emot detta båda två, det ska bli så mysigt.
Sen väntar 4 arbetsdagar, lite mindre kul. Jobbar kväll, dag, dag, & dag, pust. Måste åka och hämta hem Robin någon kväll också. Han gav sig hastigt och lustigt i väg på en nöjesresa till skåne. Så om allt går vägen så finns det små mini Robin om si så där 60 dagar. Hoppas att allt går vägen.
Ha det gott!

Vår?!!

Det verkat aldrig som om jag ska bli färdig till att få in några bilder på bloggen..... Jag ska skärpa mig jag lovar! Har varit däckad några dagar av någon form av förkylning/influensa. Har inte haft feber men alla andra symptom som finns, typ. Börjar känna att det går mot bättringsvägen men har sjukskrivit mig i morgon också för säkerhets skull. Orkar nog inte tillföra så mycket på jobbet i morgon ändå :-D

Trots att jag hållit mig inne hela dagen förutom en snabb runda till postlådan så har jag märkt att det ligger vår i luften. Inte minst på Markus som just nu är ute och leker för tredje gången i dag. Detta innebär också att jag nu har en groventré som är full av sandlådegrus.
Markus skulle ju egentligen varit på dagis hela veckan eftersom jag borde varit på jobbet. Men det är svårt att jaga iväg en unge som lägger huvudet på sned och säger : "Jag vill vara hemma hos dig och mysa, mamma". Tids nog (efter sommarlovet) måste han ju iväg varje dag precis som tjejerna. Och vilken kan motstå att mysa lite extra med minstingen innan det är för sent. (Även om han lovat mig att gosa med mig även när han blivit stor och fått skägg)

Det var länge sedan.....

Ja, jag vet att det var ett bra tag sedan jag skrev sist!! Har liksom inte fått fart på mig själv. Jag hade bestämt att nästa gång jag skrev så skulle jag lägga in lite bilder också, men med det kravet så verkar det aldrig bli något skrivet :-D
Tiden går så rasans fort. Sist jag skrev var innan jul och nu är vi snart i halva mars.
Det känns inte som om det har hänt så jättemycket sedan sist. Men en stor grej har inträffat och det är att min "lilla" Louise har fyllt 14! Jag har otroligt svårt att förstå att jag har en unge som är 14 år. Det var ju inte så länge sedan jag var det själv, eller? Tycker i alla fall att det känns som i går när vi bodde i Tving och kom hem från BB med vårt lilla knyte. Nu är hon så stor att hon inte ens behagade vara hemma på sin födelsedag, den firade hon hos sin kompis, Caroline, i Yngsjö.

Vi har också roat oss med att låta tjejerna byta rum. Louise har tagit över Idas och fått omtapetserat. Ida har flyttat in på Louises gamla rum men hon får vänta ett tag på omtapetsering eftersom det inte är så många år sedan det rummet fixades till. Just nu är hela huset upp och ner känns det som. Möbler, kläder och grejer ska byta plats och det är inte fixat i en handvändning precis. Hoppas att vi får det klart tills vi ska fira Louise om 1,5 vecka....

Det verkar dessutom som att jag ska roa mig med att vara sjuk. Har varit småförkyld i några dagar och trodde att det inte tänkte bli värre än så. Men det skulle det visst?!?! I kväll är jag snorig, känner mig febrig och är "tät" i lungorna. Hoppas verkligen att det ger med sig. Jag har inte tid och lust med detta!!!!

RSS 2.0